Gastblogger Mascha

Hallo allemaal! 

Ik ben Mascha, woonachtig in het mooie Limburg en probeer naast mijn fulltime baan als accountmanager zoveel mogelijk van de wereld te zien. 

In 2018 ben ik begonnen met mijn eigen website hoparound.nl met het doel anderen te inspireren en informeren over reizen in de breedste zin van het woord. Naast het beheren van mijn eigen website ga ik vanaf nu ook maandelijks een gastblog schrijven voor Jolanda op jowanderlust.nl. Ik heb Jolanda via Instagram leren kennen en kwamen er achter dat we een duidelijk overeenkomst hebben: dol op reizen en anderen hierover informeren en inspireren. 

Afgelopen jaar heb ik prachtige roadtrips gemaakt door onder andere Slovenië en Kroatië. Over deze twee landen zal ik de komende tijd regelmatig vertellen om jullie mee te nemen in mijn ervaringen en te voorzien van handige tips. 

Wil jij dus meer weten over Slovenië en/of Kroatië? Hou deze website dan goed in de gaten en laat je verrassen door de vrij onbekende parel van Europa, Slovenië, en het wonderschone Kroatië in mijn aankomende blogs! 

Veel liefs en… Don’t forget to Hop Around! 

Mascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *