Gastbloggergroup: The Content Trip

Samen met een groep ondernemers leuke dingen doen in het buitenland en in ons eigen leuke kikkerlandje, met als doel het creëren van content. Dat klinkt goed toch!

Samen sta je sterker 

Het idee achter de The Content Trip ( TCT ) kwam omdat ik zelf iets miste in het bloggers-wereldje. Vaak zit je zelf achter de computer en heb je alleen op events contact met andere bloggers; maar daar ga je niet perse heen om te sparren met elkaar. Veel bloggers willen ook niet alles met elkaar delen, omdat ze bang zijn voor een bepaalde concurrentie. Zelf vind ik dat heel zonde, want iedereen is anders en hoe leuk is het als je elkaar naar de top kunt helpen. Samen sta je sterker; zo is mijn idee van de TCT ontstaan. 

BECOME A CONTENT TRIPPER 

Als ‘content tripper’ ontmoet je nieuwe mensen; je netwerk wordt dus groter! We maken samen leuke uitstapjes- zowel in NL als erbuiten – waarbij we elkaar helpen met het maken van foto’s/video’s en het verzinnen van goede en pakkende teksten. Samen maken we toffe content! Het wordt een vaste groep mensen, waarmee wij iedere maand minimaal 1 leuke activiteit willen ondernemen in NL en waarmee we in ieder geval 1 keer per jaar een weekje weg willen. 

Denk aan gezellige lunches/diners in verschillende leuke hotspots door heel Nederland, maar ook aan bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, een weekendje in een huisje in Center Parcs en ga zo maar door. Ook lijkt het ons leuk om workshops te volgen over verschillende onderwerpen binnen onze branche en hiervoor gastsprekers in te huren. 1 Keer per jaar willen wij ook een reis naar het buitenland maken. Uiteraard wordt dit ruim van tevoren goed overlegd qua data en prijzen. 

We helpen elkaar met het maken van verschillende content, maar bespreken ook onze doelen en strategieën met elkaar. Waar wil jij over 5 jaar staan en hoe wil je dit gaan bereiken? Hoe kunnen wij jou daarbij helpen? 

LET’S GROW TOGETHER 

Hoe gaat de Content Trip Club jou helpen om te groeien? Zelf merk ik ook dat ik het erg leuk vind om te kijken naar groepen mensen die samen op avontuur gaan. Ze gaan samen de hele wereld over en maken elkaar veel groter op alle sociale media. Hoe dit kan? Omdat ze samenwerken als 1 groep. 

Groeien doe je samen, daar ben ik van overtuigd. 

Wanneer er 6 mensen met elkaar het vliegtuig instappen en er volop over gepost wordt op Instastories (e.t.c.) en iedereen tagt elkaar, dan zet je meteen een sterke marketing neer. 

Volgers zullen denken; ‘waar gaan zij heen? Huh, met zoveel? Wat gaan ze doen? Zo leuk!’. De aandacht is er meteen- En dat wil je! Als ik bij 1 influencer, die ik leuk vind, zie dat hij/zij op vakantie gaat met een groep, klik ik automatisch door naar de personen die hij/zij tagt; simpelweg omdat ik méér wil zien van wat zij samen gaan beleven. 

Het aantal volgers gaat bij ons zeker stijgen en zo creëer je voor jezelf en je club een soort van fan-base. Heel interessant ook voor de accommodaties waarin wij zullen gaan verblijven en de toffe excursies die wij samen zullen gaan doen; het levert ons goede content op, een superleuke tijd met elkaar en de bedrijven krijgen er veel reclame voor terug. WIN-WIN! 

HÉ, GA JIJ MEE? 

Kriebelt het bij jou ook, die creativiteit? Het verlangen om toffe plekken te ontdekken en om heerlijk veel content te creëren? Dan is onze ‘Content Trip Club’ dus écht iets voor jou. Ons eerste uitje is al geweest – naar de Alpaca Farm in Vorstenbosch en ons buitenlandse tripje is ook al gepland. Van 10 t/m 17 mei gaan wij naar BONAIRE. Ga jij mee? De inschrijfkosten voor het TCT-lidmaatschap zijn eenmalig €70,- 

The Content Trip group

Voor meer informatie, mail gerust naar thecontenttrip@outlook.com en kijk gerust even op onze Instagram: @thecontenttrip 

Liefs, 

Ellen de Wit TGND Media www.thegirlnextdoor.nl @tgnd.media

5 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *